Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tanquen de forma provisional les minideixalleries urbanes per la revetlla Amb aquesta mesura es vol prevenir possibles desperfectes amb l’ús de material pirotècnic durant aquesta celebració. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es tanquen de forma provisional les minideixalleries urbanes per la revetlla

Amb aquesta mesura es vol prevenir possibles desperfectes amb l’ús de material pirotècnic durant aquesta celebració.
A partir de la pròxima setmana, les deu minideixalleries urbanes de la ciutat estaran fora de servei durant un període aproximat de dues setmanes. Amb aquesta mesura es vol prevenir qualsevol desperfecte que se’n pugui derivar de l’ús de petards i de material pirotècnic durant les revetlles de Sant Joan (23 de juny) i de Sant Pere (28 de juny).

Mitjançant un adhesiu al frontal del contenidor s’informarà a la ciutadania d’aquesta mesura. Per tal de garantir que no es puguin utilitzar les bústies de recollida de residus, es col•locarà interiorment una placa metàl•lica llisa per tal d’obstruir-ne l’obertura. D’aquesta manera es garanteix la seguretat del ciutadà i es redueix el risc de desperfectes per vandalisme.

Contenidors soterrats
Amb motiu de la celebració de diferents activitats a l’illa de vianants durant la festa major, els contenidors soterrats que estan situats entre el carrer Pintor Murillo i la plaça Catalunya estaran fora de servei els dies 26, 27 i 28 de juny. A partir del dia 29 de juny es reobriran. Durant el període de tancament, els veïns i les veïnes hauran de llençar les bosses d’escombraries als contenidors de l’entorn més pròxim a la zona afectada.