Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tanca la sortida d'aigua de les 5 fonts ornamentals Des de l'Ajuntament s’ha procedit a aquesta mesura, malgrat utilitzar un circuit tancat i no afectar-hi la prohibició del decret de sequera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es tanca la sortida d'aigua de les 5 fonts ornamentals

Des de l'Ajuntament s’ha procedit a aquesta mesura, malgrat utilitzar un circuit tancat i no afectar-hi la prohibició del decret de sequera.
L’Ajuntament de Rubí ha tancat el pas d’aigua de totes les fonts ornamentals de la ciutat. Tot i que el decret de sequera prohibeix destinar aigua apta per al consum humà per al funcionament de fonts ornamentals, aquesta prohibició no afecta en el cas de Rubí ja que aquestes utilitzen un circuit d’abastament tancat. Tot i així, des del servei de Medi Ambient s’ha optat per no buidar-les totalment. Per contribuir al seu manteniment i evitar la proliferació de brutícia i de mosquits, a partir d’ara sempre es netejaran amb una depuradora manual externa que es durà a cada font dos o tres cops per setmana per filtrar l’aigua i mantenir-ne la màxima qualitat.

Més informació