Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es tanca la campanya de Policia i Mossos durant el Nadal La campanya 'comerç segur' s'ha saldat amb un balanç de 36 controls policials i 17 detinguts. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es tanca la campanya de Policia i Mossos durant el Nadal

La campanya 'comerç segur' s'ha saldat amb un balanç de 36 controls policials i 17 detinguts.
La Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra han tancat la campanya “Comerç Segur” amb un balanç de 36 controls policials i 17 detencions. Pel que fa a aquestes detencions, es tracta de sis per robatoris amb força, tres per robatoris amb violència i intimidació, cinc per estafes, dues per danys i una per delicte contra la salut pública. A banda d’aquestes 17 detencions, la Policia Local ha informat que els Mossos d’Esquadra han detingut al municipi de Terrassa dos individus com a presumptes autors de 8 casos de robatoris amb intimidació comesos a diversos establiments de Rubí, especialment supermercats, durant el període nadalenc.
La campanya “comerç segur” s’ha realitzat entre el 5 de desembre de 2007 i el 6 de gener de 2008, una setmana més respecte a l’edició anterior, i s’ha centrat en les zones més comercials de la ciutat.

Més informació