Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es talla al trànsit un tram del carrer Madrid per un lleu enfonsament de la calçada Segons els primers indicis, l’incident es podria haver produït pel trencament d’una canonada de la xarxa d’aigua potable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es talla al trànsit un tram del carrer Madrid per un lleu enfonsament de la calçada

Segons els primers indicis, l’incident es podria haver produït pel trencament d’una canonada de la xarxa d’aigua potable.
Aquest migdia, cap a les 13 h, s’ha produït un lleu enfonsament a la calçada en el carrer Madrid, al barri de Ca n’Oriol. L’incident ha tingut lloc a l’alçada del número 25 en un espai on es trobava estacionat un vehicle.

Com a conseqüència, s’ha produït una rasa a la calçada a la part de la roda posterior del vehicle, tot i que l’afectació ha estat bàsicament a nivell soterrat. Així, es calcula que l’esvoranc podria tenir una dimensió d’uns 4 m de llarg per 2,5 m d’ample. A la superfície, també ha quedat afectada una part de la vorera, que ha quedat lleugerament inclinada.

Tot sembla indicar que la causa més probable de l’enfonsament és el trencament d’una canonada de la xarxa d’aigua potable que, en escapar-se l’aigua, ha arrossegat part del terra.
La policia local de Rubí ha procedit a tallar al trànsit el tram del carrer Madrid, comprès entre els carrer Lourdes i Galicia, i ha precintat la zona per motius de seguretat. En aquests moments una grua i una màquina retroexcavadora estan retirant el vehicle per tal que l’empresa Sorea pugui netejar la zona per comprovar-ne l’afectació real. De moment, el carrer Madrid continuarà tallat al trànsit durant la jornada d’avui.