Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reuneix l’Observatori de la Formació Professional i el grup de la Formació en el Centre de Treball Els dos grups de treball del Consell de la Formació Professional es van crear a finals de 2012. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es reuneix l’Observatori de la Formació Professional i el grup de la Formació en el Centre de Treball

Els dos grups de treball del Consell de la Formació Professional es van crear a finals de 2012.
El Consell de la Formació Professional de Rubí, constituït oficialment l’octubre de l’any passat en el marc del Pla de reactivació econòmica i de treball, continua treballant amb l’objectiu d’impulsar la formació professional com a marc d’innovació en la millora de la qualitat educativa i en la generació d’ocupació a la ciutat. Recentment s’han reunit els dos grups de treball del Consell: l’Observatori de la Formació Professional i el grup de la Formació en el Centre de Treball, tots dos aprovats en el marc de la primera reunió de la Comissió Permanent del Consell, celebrada a finals de l’any passat.

L’objectiu d’aquests dos grups de treball és l’elaboració d’un instrument útil per a la planificació educativa i l’activitat empresarial del territori, que permeti dissenyar un mapa de la formació professional de Rubí i planificar aquesta formació en funció de les necessitats del mercat laboral. Entre d’altres, també han de fer arribar informació sobre la formació professional que s’imparteix a la ciutat (inicial i contínua, privada i pública, reglada i no reglada) a la ciutadania rubinenca, així com la formació en centres de treball com una via de futura inserció.

Tant a l’Observatori de la Formació Professional com al grup de la Formació en el Centre de Treball hi participen representants dels sindicats, de la CECOT, de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, del departament d’Ensenyament de la Generalitat, de les àrees de Desenvolupament Econòmic i Educació de la Diputació de Barcelona i directors i/o coordinadors docents de tots els centres, tant públics com concertats, que tenen cicles de Formació Professional.