Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es restableix la circulació al passeig de Les Torres, interrompuda com a conseqüència de les obres de reparació de la xarxa d’abastament d’aigua Durant les properes setmanes, els treballs per arranjar la canonada només afectaran la vorera sud d’aquesta via. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es restableix la circulació al passeig de Les Torres, interrompuda com a conseqüència de les obres de reparació de la xarxa d’abastament d’aigua

Durant les properes setmanes, els treballs per arranjar la canonada només afectaran la vorera sud d’aquesta via.
Continuen les obres per reparar l’avaria a la xarxa d’abastament d’aigua del passeig de Les Torres, entre la rambleta de Joan Miró i l’avinguda de Can Cabanyes, que el passat 10 de maig va deixar 120 abonats sense servei. A hores d’ara ja han finalitzat les tasques que impedien la circulació viària per aquesta zona.

Els treballs de renovació de la xarxa que es realitzaran durant les properes dues o tres setmanes només afectaran la vorera sud del passeig de Les Torres, sense afectar el trànsit rodat. Per facilitar la mobilitat dels vianants, s’instal·larà una passera amb tanques paral·lela a la vorera on estaran treballant els operaris.

Posteriorment s’actuarà a la plaça dels Nens, uns treballs que només afectaran l’entrada i sortida de vehicles a la plaça. Aquestes obres tindran una durada prevista de dues setmanes.