Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es restableix el transport urbà a tota la ciutat La normalitat va tornant a la ciutat, encara que hi ha zones on el gel dificulta la conducció segura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es restableix el transport urbà a tota la ciutat

La normalitat va tornant a la ciutat, encara que hi ha zones on el gel dificulta la conducció segura.
L’Ajuntament ha anunciat que el servei de transport urbà acaba de tornar a funcionar amb normalitat a tota la ciutat, encara que la línia de les urbanitzacions (L-3) només ho farà pel camí d’Ullastrell, sense desviar-se a altres carrers secundaris, fins que la resta de vies es trobin en condicions per a poder transitar amb seguretat.

A més, des de primera hora d’aquest matí s’està treballant en carrers i places de la ciutat per garantir la seguretat. Segons el regidor de Mobilitat i Seguretat de l’Ajuntament de Rubí, Josep Antoni Serra, “la situació comença a normalitzar-se i esperem que al llarg del dia arribi a ser de completa normalitat”. Els serveis del consistori han treballat per donar accessibilitat als serveis bàsics per a la ciutadania, com poden ser els Centres d’Assistència Primària (CAP’s), l’estació del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el mercat municipal, etc., repartint sal, netejant els carrers principals de la ciutat i obrint passos a les principals places de la ciutat, per tal de crear corredors per on es pugui transitar amb seguretat, tot i que encara hi hagi gel i neu a una part d’aquestes places. De tota manera, des de l’Ajuntament es recomana no fer desplaçaments en vehicle privat que no siguin estrictament necessaris fins que tots els carrers estiguin oberts i es pugui transitar amb seguretat.

A les urbanitzacions, on hi ha tres màquines llevaneus treballant i diversos equips municipals fent tasques de neteja, es pot circular amb seguretat pels camins de Can Feliu i Can Tapis, fins al Sector B, i pel camí d’Ullastrell i les avingudes de Can Mir i Castellnou, tot i que es recomana conduir amb molta prudència ja què hi ha carrers ascendents i en zones ombrívoles on el gel encara persisteix.

Pel que fa al trànsit pel centre, durant el dia d’avui es mantindrà oberta al pas de vehicles l’illa de vianants per tal de facilitar la mobilitat per la ciutat, mentre hi hagi carrers pels quals no es pugui circular amb seguretat. També la zona blava funciona avui de forma gratuïta ja que hi ha cotxes que no es poden desplaçar a causa del gel a la calçada.

La suspensió de les classes als centres escolars de tota la ciutat es mantindrà al llarg de tot el dia, al igual que els cursos de formació que s’imparteixen a l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES i els que organitza el Comissionat de la Societat de la Informació, ambdós a l’edifici Rubí + D, ) que també s’han suspès fins demà.


Imatges de la nevada

Act.: 10.50 h