Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprenen els treballs de l'aparcament i la plaça del mercat municipal Els nous espais s’obriran en un termini màxim de divuit mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es reprenen els treballs de l'aparcament i la plaça del mercat municipal

Els nous espais s’obriran en un termini màxim de divuit mesos.
S’han reprès els treballs de construcció d’una nova plaça i de remodelació i ampliació de l’aparcament al Mercat Municipal, a càrrec de l’empresa Acciona Aparcamientos S.L. Al llarg dels pròxims dies aniran arribant els materials i la maquinària per executar-les i es tallarà el carrer Magí Ramèntol al pas de vehicles. Com a via alternativa s’utilitzarà el carrer Torrent de l’Alba.

La inversió en aquest projecte és de més de 6,4 milions d’euros i el termini d’execució és de 18 mesos. Paral•lelament es faran els treballs de rehabilitació de l’estructura i de millora d’instal•lacions i fusteria del Mercat per les que l’Ajuntament inverteix 690.000 € més.

La biblioteca a la recta final
Les obres de la nova Biblioteca es troben en la fase d’acabats i pintura. Es preveu que en un termini màxim de 2 mesos l’edifici estarà completament finalitzat. Només quedarà equipar-lo amb el mobiliari i el material necessari per al funcionament dels diferents serveis que es traslladaran al nou espai, com la Biblioteca Mestre Martí i Tauler i l’Arxiu Municipal.