Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reprèn la formació gratuïta per a comerciants amb gran diversitat de propostes L’oferta formativa inclou tallers impartits pel Servei Educatiu de Residus i per Rubí Brilla https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es reprèn la formació gratuïta per a comerciants amb gran diversitat de propostes

L’oferta formativa inclou tallers impartits pel Servei Educatiu de Residus i per Rubí Brilla
Amb l’inici del nou curs, l’Ajuntament de Rubí reprèn la formació gratuïta per a comerciants. A l’oferta habitual del Servei de Comerç, se sumen enguany els tallers oferts pel Servei Educatiu de Residus i Rubí Brilla, a banda d’un curs impartit per PIMEC en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR).

En el marc de la iniciativa Comerç sostenible, l’equip del projecte municipal de foment de l’eficiència energètica i les energies renovables Rubí Brilla ha programat tot un seguit de tallers monogràfics que es realitzaran a l’auditori del Rubí+D entre les 14.30 h i les 16.30 h. Els dies 22 i 23 de setembre s’oferiran les sessions dedicades a monitoratge energètic, mentre que els dies 29 i 30 s’impartiran les de bones pràctiques. També s’han previst dos tallers de comptabilitat energètica en una data encara per determinar. Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 1407, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça ipb@rubi.cat.

De la seva banda, el Servei Educatiu de Residus ha programat les sessions Malbaratament alimentari: menys diners, menys residus i bona imatge del restaurant, que tindrà lloc el 8 d’octubre de 18 h a 20 h; i Com podem donar una imatge més “verda” del nostre comerç, que es farà el 22 d’octubre de 14.30 h a 16.30 h. Per a més informació i inscripcions, cal trucar al telèfon 93 697 50 00 o bé adreçar un correu a inforesidus@rubi.cat.

Una altra de les propostes previstes per al mes vinent és el curs Intel·ligència emocional, impartit per PIMEC. Les classes tindran lloc de l’1 al 29 d’octubre, els dilluns i dimecres de 14.30 h a 16.45 h. Les persones interessades en aquesta formació han de trucar al telèfon 93 867 40 34 o bé enviar un correu electrònic a formacio@formacioempresarial.com.

L’oferta formativa es completa amb altres tres accions. El curs Treure el màxim rendiment al meu comerç tindrà lloc del 7 al 23 d’octubre, els dimarts i dijous de 14.15 h a 16.45 h, i donarà a conèixer tots els detalls sobre la gestió de la botiga, les claus de negociació amb els bancs i planificar campanyes de venda i fidelització de clients.

Del 4 al 20 de novembre, els dimarts i dijous de 14.15 h a 16.45 h, es farà el taller pràctic La meva botiga a la xarxa, que ensenyarà els assistents a crear perfils a les principals xarxes socials i aconseguir seguidors i visites.

També dins el programa formatiu d’aquest any, el 10 de novembre tindrà lloc un nou Cafè del Comerç, en aquest cas dedicat als nous models i tendències de consum. Es tracta d’un espai de trobada que comptarà amb les aportacions d’una persona experta en comerç minorista i les opinions i experiències dels comerciants assistents.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Servei de Comerç, a la Masia de Can Serra, situada al carrer Can Serra, número 3, trucar al telèfon 93 588 70 00 o bé dirigir un correu a comerç@ajrubi.cat. El full de sol·licitud es pot trobar al web www.rubi.cat/comerc i es pot presentar tant de forma presencial com per correu electrònic.