Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reobre el trànsit als carrers de Bartrina, Milà i Fontanals i Juan Ramon Jiménez Les obres de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn és previst que finalitzin totalment a l’octubre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es reobre el trànsit als carrers de Bartrina, Milà i Fontanals i Juan Ramon Jiménez

Les obres de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn és previst que finalitzin totalment a l’octubre.
Ja es pot tornar a circular pels carrers de Bartrina, Milà i Fontanals i Juan Ramon Jiménez, unes vies que han estat tallades al trànsit rodat durant l’estiu com a conseqüència dels treballs de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn.

Després d’arranjar la plaça i els carrers de Juan Ramon Jiménez i de Milà i Fontanals, ha estat el torn del carrer de Joaquim Bartrina, on s’hi ha dut a terme una millora completa, des dels elements del mobiliari urbà fins als serveis, passant per la urbanització del carrer. A banda de la reforma del traçat d’aquesta via, també s’ha soterrat la part aèria de la xarxa de baixa tensió.

Les obres, que estan a la recta final, és previst que finalitzin a l’octubre. Ara per ara només resten pendents dues actuacions. D’una banda, desmuntar la xarxa aèria de subministrament elèctric i posar en marxa el nou enllumenat. I, de l’altra, dur a terme la plantació de l’arbrat.

Aquests treballs, recordem, van ser adjudicats a l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, S.L. (Grup CIC3) per un import de 627.000 euros.