Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten 31 propostes al VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials El veredicte es coneixerà a finals d’aquest mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es presenten 31 propostes al VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials

El veredicte es coneixerà a finals d’aquest mes.
Un total de 28 idees i 3 projectes empresarials s’han presentat a la VI edició del Concurs de Projectes i Idees Empresarials que organitza l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí per impulsar la creació de noves empreses i estimular el foment d’idees empresarials i de la cultura emprenedora al municipi.

Entre les idees presentades, que opten a un premi de 1.000 € i han d’ésser idees empresarials innovadores que puguin ser desenvolupades en un projecte empresarial a la ciutat, hi ha propostes del sector de l’oci i la restauració, serveis de cura de nens, nous dissenys industrials i serveis a les persones, entre d’altres.

Els tres projectes presentats, que han d’ésser viables i ubicats Rubí i que opten a un premi de 5.000 €, són una web per posar en contacte als particulars i professionals de les reformes de construcció, un portal d’internet d’ofertes i demandes de feina i un restaurant de menjar saludable amb sala de reunions per empresa i grups.

En la selecció dels treballs del concurs, el veredicte del qual es donarà a conèixer a finals d’aquest mes, es valoraran aspectes com la viabilitat tècnica i econòmica, la formació i experiència del promotor, la capacitat d’inversió i la creació de llocs de treball en els projectes; i la originalitat, la possibilitat de convertir-se amb un projecte empresarial viable i si es una iniciativa de caire social amb repercussió directa al municipi, en el cas de les idees.

L’any passat, en què es van presentar un total de 13 projectes i idees, van guanyar el V Concurs un projecte sobre jardineria ecosostenible i una idea sobre el servei de còpies de seguretat.