Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es pavimenta una cruïlla del lateral de la carretera C-1413a i part del carrer de Compositor Vivaldi Les obres al lateral de la comarcal es duran a terme aquesta tarda, mentre que els treballs al c/ Vivaldi és previst que s’iniciïn dilluns. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es pavimenta una cruïlla del lateral de la carretera C-1413a i part del carrer de Compositor Vivaldi

Les obres al lateral de la comarcal es duran a terme aquesta tarda, mentre que els treballs al c/ Vivaldi és previst que s’iniciïn dilluns.
L’Ajuntament de Rubí pavimentarà una cruïlla del lateral de la carretera C1413a, ubicada al polígon de Can Rosés, i una part del carrer de Compositor Vivaldi, situat al polígon industrial de Can Jardí.

L’actuació al lateral de la C-1413a consistirà en asfaltar una de les cruïlles d’aquesta via ubicada entre diferents naus del polígon. Els treballs és previst que es duguin a terme aquesta tarda, entre les 15h i les 22h, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. El consistori ha concentrat la feina en una única tarda amb l’objectiu de realitzar la totalitat dels treballs amb la menor interferència a l’activitat industrial. El carril lateral de la C-1413a, en sentit centre de Rubí, quedarà tallat a la zona d’accés des de la rotonda d’El Pinar i la circulació restarà restringida mentre durin els treballs.

Les obres al c/ Vivaldi és previst que s’iniciïn el proper dilluns al matí i que durin un parell de dies. Durant l’execució de les obres no es restringirà el trànsit.