Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es modifica el sentit de dos carrers per poder eliminar el trànsit en un tram de Torrent de l'Alba Els canvis entraran en vigor el proper dilluns 7 d’abril i afectaran l’entorn dels carrers Torrent de l’Alba, Pintor Fortuny i Blasco de Garay https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es modifica el sentit de dos carrers per poder eliminar el trànsit en un tram de Torrent de l'Alba

Els canvis entraran en vigor el proper dilluns 7 d’abril i afectaran l’entorn dels carrers Torrent de l’Alba, Pintor Fortuny i Blasco de Garay
L’Ajuntament aplicarà el proper dilluns 7 d’abril diversos canvis de sentit a l’entorn dels carrers Torrent de l’Alba, Pintor Fortuny i Blasco de Garay. Amb aquesta actuació, el consistori vol reduir el pas de vehicles per Torrent de l’Alba i crear en aquesta mateixa via una zona pacificada sense trànsit.

Els canvis de sentit faran que tant el carrer Blasco de Garay com el carrer Pintor Fortuny desemboquin a Torrent de l’Alba. Els vehicles que arribin a aquesta via des de Blasco de Garay hauran de girar cap de la dreta en direcció a Magallanes, mentre que aquells que ho facin des de Pintor Fortuny es desviaran cap a l’esquerra per anar a parar a Joan Fivaller.

D’aquesta manera s’habilitarà a Torrent de l’Alba un tram central sense trànsit, adjacent a la plaça de Bonaventura Josa, que permetrà recuperar aquest espai per a la vida social i l’esbarjo. Aquesta àrea pacificada quedarà tancada amb pilones extraïbles, mentre que es retiraran les pilones interiors per facilitar el pas dels vianants.

Durant els dies previs a l’actuació, l’Ajuntament ha informat els veïns i veïnes de la zona. Per resoldre qualsevol dubte sobre els canvis previstos, es pot contactar amb el Servei de Mobilitat, al telèfon 93 588 70 00.