Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté la participació a la plantada popular del Dia de l’arbre autòcton Es va celebrar dissabte al bosc de Ca n’Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es manté la participació a la plantada popular del Dia de l’arbre autòcton

Es va celebrar dissabte al bosc de Ca n’Oriol.
Al voltant d’uns 300 rubinencs i rubinenques van participar dissabte a la 9a plantada del Dia de l’Arbre Autòcton, que es va celebrar al bosc de Ca n’Oriol.

Al llarg de tot el matí, els i les participants van plantar una cinquantena d’arbres autòctons petits, d’entre 1 i 1,20 metres d’alçada, com ara pins pinyoners, alzines i roures. També van plantar dos centenars d’arbustos en un parterre situat a la mateixa zona, segons ha explicat el regidor de l’àrea d’Ecologia Urbana, Manel Velasco, amb l’objectiu de “continuar amb la temàtica de l’any anterior, en el qual també es van plantar aquest tipus d’espècies arbustives per tal de mantenir la supervivència de les papallones en la zona”.

El regidor també ha recordat que el lloc escollit per aquesta edició també ha tingut un caràcter continuista, ja que “hem volgut contribuir a la reforestació del bosc de Ca n’Oriol, perquè amb la plantada d’aquesta cinquantena d’exemplars hem augmentat la repoblació d’espècies vegetals, com ja hem fet en altres ocasions amb projectes anteriors”.

D’aquesta edició, el regidor ha destacat el bon ambient registrat durant la jornada i l’èxit de participació, tant de persones grans com de petits, “perquè la repoblació d’espècies en llocs on és necessari és un tema que ens afecta a tots”. Com és habitual, tots els i les assistents a la 9a plantada del Dia de l’Arbre van rebre un diploma de participació.