Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté en fase de prealerta el pla PROCICAT com a conseqüència del fort vent previst aquest dimarts i dimecres Segons les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts i dimecres el vent bufarà de component oest . https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es manté en fase de prealerta el pla PROCICAT com a conseqüència del fort vent previst aquest dimarts i dimecres

Segons les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts i dimecres el vent bufarà de component oest .
En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, es manté el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase de prealerta per risc de vent.

Segons informació facilitada pel Servei Meteorològic de Catalunya, el vent bufarà de component oest i les ratxes màximes s’assoliran sobretot a les zones elevades. Aquesta situació és previst que s’allargui fins demà dimecres, quan es preveu una afectació més generalitzada a tot el territori. Al Vallès Occidental, és previst que el vent s’intensifiqui a partir de les 12h de demà dimecres.

Cal recordar que la situació de prealerta no comporta l'activació del PROCICAT.

Recomanacions durant l’episodi de vent
- Cal evitar deixar testos o elements decoratius a les terrasses en llocs on puguin caure al carrer.
- Cal recollir tendals i assegurar tots els elements exteriors que puguin sortir volant (antenes, etc.), baixar completament les persianes i tancar portes i finestres.
- En el cas de desplaçaments per carretera, si s'ha de circular cal fer-ho extremant les precaucions, sobretot en autopistes i vies ràpides i especialment camions i caravanes. Informeu-vos prèviament de l'estat de la xarxa viària trucant al 012 (telèfon d'informació al ciutadà) o a la web del Servei Català de Trànsit.
- Cal anar amb precaució en totes les activitats a l'aire lliure.
- Estigueu atents a la informació meteorològica.