Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté en fase d’alerta el Pla Inuncat arran de la previsió meteorològica pels propers dies Aquest dilluns s’espera un episodi de pluges que afectarà principalment a la meitat nord del país. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es manté en fase d’alerta el Pla Inuncat arran de la previsió meteorològica pels propers dies

Aquest dilluns s’espera un episodi de pluges que afectarà principalment a la meitat nord del país.
El Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT) ha comunicat que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, es manté el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.

Aquest dilluns s’espera un episodi de pluges que afectarà principalment a la meitat nord del país. Les pluges més intenses tindran lloc a partir d’aquest migdia i tarda i les precipitacions seran en forma de xàfecs o tempesta. Localment podran anar acompanyades de calamarsa o pedra i vent ratxejat. El llindar representatiu que es preveu que es pot superar és de 20 l/m2 en 30 minuts.

La previsió indica que l’episodi s’estendrà al llarg de dimarts i que, de cara a dimecres, la situació pot intensificar-se.