Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es despren un tros de façana en el carrer Pau claris sense causar altres danys ni ferits Per altra banda, la policia local va detenir el passat dissabte a tres individus per robatori, dos d’ells menors d’edat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es despren un tros de façana en el carrer Pau claris sense causar altres danys ni ferits

Per altra banda, la policia local va detenir el passat dissabte a tres individus per robatori, dos d’ells menors d’edat.
El dimarts, 9 de desembre, cap a les 9.15 h, la policia local de Rubí ha rebut l’avís dels bombers d’un despreniment d’un tros de façana al carrer Pau Claris, número 22. Sembla ser que trossos de ciment de la part de sota del balcó han caigut a la via pública sense que s’hagi produït cap ferit.

La policia local ha acordonat la zona a l’espera de que els propietaris ho reparin i el serveis de neteja han retirat les runes de la zona. Per altra banda, des del servei de protecció civil s’ha elaborat un informe sobre l’estat de l’estructura del balcó, perquè segons els bombers es troba en males condicions.

Detenció per robatori

El passat dissabte, 6 de desembre, la policia local de Rubí i els Mossos d’Esquadra van detenir en un domicili particular a tres joves acusats de robatori, dos dels quals són menors d’edat.

Cap a les 15.20h, es va informar a la policia local de que s’havia vist a varis individus intentant entrar en un domicili de l’avinguda de Can Sucarrats. A l’arribar al lloc dels fets, la patrulla va observar que un dels habitatges tenia una persiana aixecada i mig forçada, restant a mitja alçada. Els agents van procedir a entrar a l’interior del domicili i un cop a dins van observar que hi havia un gran desordre en mobles i objectes. A continuació, els agents van localitzar a un individu que es trobava en una de les habitacions annexes, el qual va ser neutralitzat i detingut.

En aquell moment, els agents van escoltar sorolls que provenien de la part alta de la casa. Un dels policies acompanyat per agents dels Mossos d’Esquadra van localitzar a dos joves més a la golfa de l’habitatge i també van ser detinguts. Tots tres van ser traslladats a la prefectura dels Mossos d’Esquadra per instruir les diligències corresponents.

Es tracta d’un jove de 19 anys d’edat, J.J.V.G., i dos joves menors d’edat, cap d’ells veí de Rubí. Els agents els van intervenir una motxilla que contenia diversos objectes com ara mòbils, joies i bijuteria. Els agents van localitzar a familiars dels propietaris de l’habitatge, que en el moment del robatori es trobaven fora del domicili, i van ser informats sobre el fet.