Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea la Comissió Permanent del Consell de la Formació Professional de Rubí Els seus membres han definit dos dels eixos estratègics de treball a desenvolupar durant l’any 2013: la creació de l’Observatori de la Formació Professional i la promoció de la formació en centres de treball. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Es crea la Comissió Permanent del Consell de la Formació Professional de Rubí

Els seus membres han definit dos dels eixos estratègics de treball a desenvolupar durant l’any 2013: la creació de l’Observatori de la Formació Professional i la promoció de la formació en centres de treball.
Recentment s’ha constituït la Comissió Permanent del Consell de la Formació Professional de Rubí, l’òrgan que actuarà a nivell executiu. A l’acte de constitució, celebrat a l’edifici Rubí+D, hi han estat presents els regidors d’Educació, de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern i de Cohesió Social i Serveis a les Persones, a banda de representants d’Educació i Treball tant de la Generalitat de Catalunya com de la Diputació de Barcelona. També hi han assistit representants dels sindicats, de la Cambra de Comerç de Terrassa i de la Cecot, de la UPC, del món educatiu, tant públic com privat, i del Consorci per l’Ocupació del Vallès Occidental.

Una de les funcions de la Comissió Permanent és la de definir els eixos estratègics de treball i constituir els diferents grups de treball. Precisament, una de les primeres accions de la comissió ha estat definir dos dels eixos estratègics a desenvolupar durant l’any 2013. D’una banda, la creació de l’Observatori de la formació professional, que proporcioni informació sistemàtica i permanent sobre la formació professional des de la perspectiva de les necessitats del teixit productiu i les empreses de Rubí i comarca. I, de l’altra, la promoció de la formació en centres de treball, impulsant l’estada de pràctiques en empreses dels joves i adults del municipi de Rubí.

El Consell de la Formació Professional de Rubí neix com una plataforma estable de treball per impulsar la formació professional com a marc d’innovació en la millora de la qualitat educativa i en la generació d’ocupació. En aquesta plataforma de treball participen tots els agents educatius, socials i econòmics que operen a la ciutat, així com les organitzacions empresarials i les entitats públiques i privades de tot l’àmbit de la formació professional. La seva creació és una de les accions incloses al Pla de reactivació econòmica i de treball de l’Ajuntament de Rubí.