Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix a Rubí el Consell Municipal de Solidaritat L'alcaldessa, Carme Garcia, ha presidit aquest acte al Castell-Ecomuseu urbà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es constitueix a Rubí el Consell Municipal de Solidaritat

L'alcaldessa, Carme Garcia, ha presidit aquest acte al Castell-Ecomuseu urbà.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha presidit l’acte de constitució del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional per al Desenvolupament que ha tingut lloc al Castell – Ecomuseu Urbà.

A l’acte han assistit una seixantena de persones, entre les quals destaquen el president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Teo Romero; la guanyadora del Premi Nobel de la Pau l’any 1992, Rigoberta Menchú; el regidor de Solidaritat, Ivan Moreno; representants dels grups polítics municipals i de les ONG locals.

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional per al Desenvolupament té per objecte, a nivell general, la participació ciutadana en aquelles qüestions referides a l’àmbit de la cooperació i solidaritat internacional de Rubí, i en concret, pel que fa a aquelles competències i funcions que tinguin una relació directa o indirecta amb la millora i potenciació d’aquesta activitat a la ciutat.

Més informació

Consultar el reglament orgànic del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional per al Desenvolupament.