Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entren en funcionament els semàfors de la rotonda d'El Pinar Els dispositius regularan el pas de vianants mitjançant un sistema de polsador https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Entren en funcionament els semàfors de la rotonda d'El Pinar

Els dispositius regularan el pas de vianants mitjançant un sistema de polsador
Aquest dimarts entren en funcionament els semàfors situats davant del Centre Cívic d’El Pinar, a la C-1413. La finalitat d’aquests dispositius és principalment facilitar el pas de vianants en aquest tram de la carretera i, per aquest motiu, només es posaran en vermell quan alguna persona premi el corresponent polsador.

La posada en marxa d’aquests semàfors s’emmarca en les darreres actuacions de millora del barri d’El Pinar, executades recentment i que també han inclòs l’asfaltatge de la zona d’aparcament que hi ha al costat de la pista esportiva del barri i del tram de la C-1413 pròxim al centre cívic. L’esplanada pavimentada és un espai de 1.300 metres quadrats on abans aparcaven de manera desordenada al voltant d’una seixantena de vehicles. Després d’asfaltar-la, aquestes places d’estacionament han estat degudament senyalitzades.

Totes aquestes actuacions suposen la finalització de les obres d’urbanització del barri d’El Pinar que van arrencar el 2011, cofinançades per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya en el marc de la Llei de Barris.