Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entre l’1 i el 5 de gener es restringeix l’aparcament a l’Escardívol pel muntatge de la Cavalcada de Reis La Policia Local començarà a indicar les limitacions d’estacionament als vehicles que aparquen habitualment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Entre l’1 i el 5 de gener es restringeix l’aparcament a l’Escardívol pel muntatge de la Cavalcada de Reis

La Policia Local començarà a indicar les limitacions d’estacionament als vehicles que aparquen habitualment.
Entre els dies 1 i 5 de gener de 2014 no es podrà aparcar a l’Escardivol pel muntatge de les infraestructures necessàries per la Cavalcada de Reis 2014, tot i que les limitacions d’aparcament s’aniran fent de forma esglaonada per zones, segons les indicacions que els agents de la Policia Local posaran al vehicles estacionats a partir d’aquesta setmana.

Les limitacions començaran el mateix dia 1 de gener de 2014, quan ja no es podrà estacionar a la zona nord de l’Escardívol, les places d’aparcament més pròximes a l’Oficina d’Esport per a Tothom, a partir de les 15 h. Els vehicles que estiguin estacionats en aquesta zona, hauran d’haver marxat abans de les 6 h del divendres 3 de gener.

A la zona sud de l’Escardívol, la més pròxima a la rotonda, i al solar de Correus, la prohibició de parar i estacionar començarà a les 15 h del divendres 3 de gener i haurà d’estar buida de vehicles a les 6 h del mateix dia de la Cavalcada de Reis, es a dir, el 5 de gener.
Aquest any, es podrà utilitzar els estacionaments de la zona taronja a la part sud de l’Escardívol a fins les 12 hores del mateix dia 5 i haurà d’estar completament buida a les 15 h.

La Policia Local iniciarà aquesta setmana una campanya informativa mitjançant la col·locació d’informació gràfica, avisos als vehicles i senyalització excepcional per tal de reduir al màxim el nombre de cotxes que finalment hagin de ser retirats mitjançant la grua municipal.