Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades disponibles per les projeccions del documental 'Després de les aigües' del dia 23 de setembre Després de l'estrena del dia 22, es faran dos passis més diumenge 23 a les 17.30 i a les 19 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Entrades disponibles per les projeccions del documental 'Després de les aigües' del dia 23 de setembre

Després de l'estrena del dia 22, es faran dos passis més diumenge 23 a les 17.30 i a les 19 h.
Encara es poden recollir les entrades per a veure el documental 'Després de les aigües' en la projecció que es farà diumenge, 23 de setembre, a les 17.30 h a La Sala. Pera a la resta de sessions les entrades ja estan exhaurides. Les entrades per a la primera sessió del diumenge es poden recollir al Punt d'Informació de Rubí (c. Historiador Serra, s/n Edifici Antiga Estació, horari de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h, dissabte de 10 a 13.30 h) i són gratuïtes.

El documental recull el testimoni de setze persones que van viure aquella tràgica nit del 25 de setembre de 1962, amb imatges dels fets i de la reconstrucció de la ciutat, i amb la participació d’alumnes de l’escola del 25 de Setembre, qui a través de les seves preguntes fan de fil conductor de la pel•lícula. L’estrena es farà el 22 de setembre, a La Sala, a les 19 h. La filmació s’ha fet amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i forma part de les activitats que s’estan realitzant durant l’any, coincidint amb el 50è aniversari de la Rierada. El programa complet d’activitats es pot consultar a www.rubi.cat/rierada.