Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats i associacions ciutadanes ja poden sol·licitar les subvencions per aquest 2014 Els ajuts es podran demanar fins al 20 de juny i es resoldran com a molt tard el 30 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Entitats i associacions ciutadanes ja poden sol·licitar les subvencions per aquest 2014

Els ajuts es podran demanar fins al 20 de juny i es resoldran com a molt tard el 30 de setembre
L’Ajuntament ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per a entitats i associacions ciutadanes. Tots aquells interessats a sol·licitar-les han de presentar l’imprès corresponent fins al 20 de juny a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) del Centre i de Les Torres.

Són objecte d’aquesta convocatòria de subvencions els projectes d’activitat de les associacions de veïns, entitats culturals, entitats d’educació en el temps de lleure, entitats juvenils i entitats sociosanitàries, les activitats esportives d’associacions i/o clubs esportius, i les activitats de sensibilització de les entitats de cooperació internacional.

Aquest 2014, les bases de sol·licitud i atorgament de les subvencions per a entitats i associacions ciutadanes inclouen diverses novetats. Així, per exemple, els sol·licitants podran escollir un dels dos períodes d’execució establerts: any natural (de l’1 de gener al 31 de desembre) o bé curs o temporada (de l’1 de setembre de l’any anterior a aquell en què es publiqui la convocatòria fins al 31 d’agost de l’any de publicació).

Una altra de les novetats fa referència al pagament de les subvencions, que ara es realitzarà per programes o activitats. Quan l’import de la subvenció no superi els 3.000 euros, aquestes es pagaran íntegrament amb caràcter previ a la justificació i sense constitució de garantia. Per contra, les que superin els 3.000 euros només gaudiran del 70% de la subvenció amb caràcter previ a la justificació. El 30% restant el cobraran un cop justificada la totalitat de l’import concedit.

També hi ha canvis en el procés de justificació. A partir d’ara, les entitats hauran de presentar una justificació per a cada activitat i projecte, en comptes de presentar una única justificació anual. Els terminis també es modifiquen en aquesta convocatòria. Així, les entitats hauran de presentar tota la documentació com a màxim tres mesos després d’haver-se realitzat l’activitat subvencionada. Pel que fa a aquelles activitats que es realitzin a finals d’any, el termini màxim per justificar-les serà el 10 de gener del 2015.

Poden sol·licitar subvencions totes aquelles entitats i associacions d’àmbit territorial o sectorial, sense finalitat lucrativa, que estiguin inscrites i amb totes les dades al corrent al Registre d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Rubí.

Les sol·licituds es podran presentar a qualsevol de les dues OAC fins al 20 de juny d’aquest any, i el 30 de setembre com a molt tard es resoldran i notificaran les resolucions. Els impresos necessaris per realitzar aquest tràmit es poden recollir a les mateixes OAC o als serveis corresponents, i també es poden descarregar des del web municipal.

L’OAC del Centre obre de dilluns a dijous de 8.30 h a 14 h i de 16 h a 19 h, els divendres de 8.30 h a 14 h, i els dissabtes de 9 h a 13 h. L’horari d’atenció al públic de l’OAC de Les Torres és de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h. Els dissabtes roman tancada.