Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara hi ha places disponibles a les accions formatives de l'Escola d'Emprenedoria L’EDER proposa una vintena de jornades i cursos, que sumen un total de 292 hores de formació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Encara hi ha places disponibles a les accions formatives de l'Escola d'Emprenedoria

L’EDER proposa una vintena de jornades i cursos, que sumen un total de 292 hores de formació
La ciutadania interessada a assistir a alguna de les accions formatives gratuïtes que ha programat l’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) per aquest segon semestre de l’any encara és a temps de formalitzar la seva inscripció a través del web www.rubiempresa.net. En aquests moments, tots els cursos i jornades disposen encara de places vacants.

L’EDER, integrada a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament, proposa per aquest semestre un total de 292 hores de formació distribuïdes en una vintena d’accions diferents, entre cursos i jornades, orientades tant a persones emprenedores com a empresaris, autònoms i professionals.

Les accions van iniciar-se a principis de juliol amb un campus d’estiu en anglès centrat en els valors de l’emprenedoria i, després de les vacances, s’han reprès amb un curs de 120 hores titulat Community Manager: com fer el pla de màrqueting digital de la seva empresa, adreçat a professionals i autònoms de Rubí i a responsables de màrqueting i informàtica de companyies rubinenques.

Les temàtiques de les jornades i cursos programats són diverses, amb especial incidència en l’emprenedoria com a opció laboral de futur per a persones aturades amb experiència laboral i/o formació que no s’han plantejat fins ara la creació d’una empresa com a sortida professional. Així, per exemple, trobem entre l’oferta formativa de l’EDER propostes que ajuden a avaluar la pròpia idea empresarial o a desenvolupar les aptituds emprenedores.

Una altra part important de la formació s’adreça a empreses ja establertes que volen millorar els seus resultats. Aquest eix engloba jornades i cursos centrats en les habilitats directives, en la tecnologia i el màrqueting digital, i en l’aprenentatge de l’anglès de negocis.

L’EDER també concedeix una especial atenció als autònoms, oferint per segon any consecutiu jornades centrades en els drets i obligacions d’aquest col·lectiu, així com en d’altres aspectes que poden ser del seu interès.

A llarg del semestre l’oferta formativa de l’EDER podria sumar noves accions. Per aquest motiu es recomana consultar el web www.rubiempresa.net de forma regular per conèixer totes les propostes de l’escola i el seu calendari. Les inscripcions es poden realitzar en aquest mateix web.

Rubiemprèn
El programa per aquest segon semestre de l’any inclou, a més, la jornada Rubiemprèn, que tindrà lloc el 18 de desembre. Aquesta proposta, que arriba a la seva tercera edició, està concebuda com un punt de trobada entre persones emprenedores i empreses del municipi. Com és habitual, la jornada inclourà ponències sobre temes d’actualitat, així com la presentació de les accions més rellevants que ha desenvolupat l’OSE durant l’any de la mà dels seus usuaris i usuàries. Tant aquesta jornada com el campus d’anglès i el curs de Community Manager són accions incloses en el Pla de mesures anticrisi 2014.