Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En servei un nou bus que connecta els polígons industrials de Rubí amb Castellbisbal El servei funciona des de principis de juliol els dies feiners de dilluns a divendres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

En servei un nou bus que connecta els polígons industrials de Rubí amb Castellbisbal

El servei funciona des de principis de juliol els dies feiners de dilluns a divendres.
L’autobús, propietat de l’empresa Autos Castellbisbal, S.A. fa 3 parades a Rubí: Mútua de Terrassa, estació dels FGC i CAP de Borja. El recorregut contempla 13 viatges d’anada i 13 de tornada, de dilluns a divendres feiners.

L’Ajuntament de Rubí va fer arribar al Servei Territorial de Ports i Transports de la Generalitat un estudi sobre les comunicacions a través de transport públic que reflectia una demanada d’aquest servei als polígons industrials. Un cop estudiada la proposta, la Generalitat ha posat en marxa aquest nou recorregut amb l’objectiu de millorar la comunicació als polígons a partir de la xarxa de transport existent a la zona.

Itinerari

Al nucli de Rubí el servei es prolongarà des del Passeig de les Torres per la Rambleta de Joan Miró, avinguda Barcelona, carrers de Francesc Macià, Rafael Casanova i Prat de la Riba, on s’efectuarà parada davant el CAP Mútua de Terrassa. Es continuarà per la carretera de Sabadell, carrer Primer de Maig, carretera de Terrassa, carretera de Molins de Rei a Caldes de Montbui fins accedir de nou a la xarxa concessional.