Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la policia de proximitat A partir d'avui, 2 de maig, els agents són presents a zones com Les Torres, el Pinar i Ca n'Oriol. A finals d'any hi haurà un total de 18 agents a tota la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa la policia de proximitat

A partir d'avui, 2 de maig, els agents són presents a zones com Les Torres, el Pinar i Ca n'Oriol. A finals d'any hi haurà un total de 18 agents a tota la ciutat.
A partir d'avui, 2 de maig, 4 agents de la Policia Local de Rubí cobreixen dues zones de la ciutat: per una banda, Les Torres, Ca n’Alzamora, Can Vallhonrat i 25 de Setembre; i, per l’altra, el Pinar, Can Rosés i Ca n’Oriol.

Aquests agents, que es tornen en horaris de matí i de tarda, tenen les funcions de vigilar la zona i identificar i resoldre problemes que afectin la seguretat ciutadana i la qualitat de vida del barri. Està previst que a partir del pròxim mes d’octubre s’ampliï el servei de Policia de proximitat amb 8 agents més a altres zones de Rubí per tal de completar el seu desplegament a la totalitat de la ciutat.

Més informació