Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés de debat del nou POUM Un total de 160 persones participen als tallers per debatre i opinar sobre com volen que sigui Rubí en el futur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

En marxa el procés de debat del nou POUM

Un total de 160 persones participen als tallers per debatre i opinar sobre com volen que sigui Rubí en el futur.
Un total de 160 persones participen en els tallers que es fan els dies 11 i 12 de gener a diferents espais de la ciutat, i aporten la seva opinió sobre com volen que sigui Rubí en el futur. En el procés participatiu de l’elaboració del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) els rubinencs i rubinenques abordaran qüestions relacionades amb el creixement de la ciutat, els espais lliures, la mobilitat, el medi ambient i l’habitatge.

Els ciutadans i ciutadanes que s’han inscrit als tallers donen la seva opinió de forma presencial però n’hi ha d’altres que participen a través d’internet i un tercer grup de ciutadans i ciutadanes que manifesten la seva opinió dipositant a les urnes ubicades al Mercat Municipal, CAP Anton Borja, CAP Mútua de Terrassa i al SAC, les butlletes de la campanya “Imagina Rubí...” que han rebut a casa seva.

Més informació