Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els viatges per a la gent gran de 2013 incorporen noves destinacions europees Hi ha un total de 20 viatges diferents que s’iniciaran al mes de maig. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els viatges per a la gent gran de 2013 incorporen noves destinacions europees

Hi ha un total de 20 viatges diferents que s’iniciaran al mes de maig.
Amb un total de 20 propostes diferents, la nova oferta de viatges culturals per a la gent gran que aquest any organitza l’Ajuntament de Rubí inclou noves destinacions a Europa, com a Polònia i Portugal, rutes per Espanya a la zona del Duero, el Valle del Jerte, Alacant, Cadis o Tenerife, o estades més properes a Catalunya com Salou o l’Ametlla de Mar. A més, es mantenen la resta de les anteriors destinacions com són Cantàbria, Almeria, Astúries, Màlaga, Galícia, Navarra, Gandia, Vall d'Aran i Girona.

Totes les estades tenen una durada de 7 dies i 6 nits, es faran en hotels de quatre estrelles, i inclouen el viatge d’anada i tornada que en el cas d’Europa serà en avió, i amb l’AVE en alguns altres casos. Pel que fa al preus oscil·len dels 728 euros dels viatges a Europa, els 666,50 € de les rutes per Espanya que es fan en avió i AVE (Galícia, Cadis, Tenerife, Valle del Jerte i Joies Andaluses), i els 440,90 € de la resta que fan el trajecte en autocar. La majoria de les propostes es faran entre els mesos de primavera i els d’estiu.

Com ja es habitual, aquests viatges s’adrecen a ciutadans i ciutadanes rubinencs, nascuts abans de l’any 1952 per a aquesta convocatòria, i s’oferiran 50 places per cadascuna de les destinacions proposades.

Preincripcions a La Sala
Per tal de facilitar la documentació a les persones que s’hi vulguin inscriure, aquest any s’han organitzat dues sessions informatives al Teatre Municipal La Sala, el dies 24 i 25 de gener, en horaris de 10 a 12 i de 12 a 14 hores, per poder fer la preinscripció allà mateix. Cal portar el DNI per fer-la efectiva.
Aquelles persones que no puguin anar aquests dies a La Sala, poden recollir els impresos de preinscripció i el full informatiu dels viatges del 28 de gener a l’1 de febrer a la recepció de Serveis a les persones (c. Prim, 33-35, 2n) en horari de 9 a 14 h i de 16 a 19 h de dilluns a dijous, i els divendres de 9 a 14 h. S’hauran de retornar al mateix lloc un cop emplenats.

Posteriorment, del 4 al 8 de febrer s’exposaran les llistes d’adjudicació dels viatges en el taulell d’anuncis de l’Ajuntament (plaça de Pere Aguilera s/n) i del 11 al 22 de febrer, les persones incloses a les llistes podran fer la inscripció a l’OAC de Les Torres (rambleta Joan Miró, davant RUBI+D), de dilluns a dijous de 9.30 a 14 hores i de 16 a 19.30 h i divendres de 9.30 a 14 h.