Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els viatges culturals 2014 per a la gent gran es podran gaudir entre els mesos de maig i agost Aquest any, l’oferta manté el nombre de places i inclou 10 destinacions de 6 dies i 5 nits cadascuna. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els viatges culturals 2014 per a la gent gran es podran gaudir entre els mesos de maig i agost

Aquest any, l’oferta manté el nombre de places i inclou 10 destinacions de 6 dies i 5 nits cadascuna.
L’oferta de viatges culturals per a la gent gran ofereix una desena de destinacions per a 2014, algunes de les quals són noves com Castella i Lleó, Múrcia o Viena i Budapest, i que els participants podran gaudir entre els mesos de maig i agost. La proposta de l’Ajuntament de Rubí ha reduït el nombre de dies, que serà el mateix per a totes les destinacions, 6 dies i 5 nits, per unificar les estades i el preu de les mateixes. Tot i així, es manté el nombre de places totals com en anys anteriors.

El programa està estructurat en quatre blocs de destinacions: Catalunya, comunitats autònomes en autobús o en AVE, depenent de la distància de Rubí, i capitals d’Europa. La primera de les propostes que s’organitzen serà al mes de maig, i té dues destinacions diferents: Pueblos blancos: Cadis i Sevilla (del 10 al 15 de maig) i Extremadura imperial (del 19 al 24 de maig). Tots els viatges seran en AVE i tenen un preu de 622 euros per persona amb habitació doble.

Pel mes de juny es pot triar entre la Vall d’Aran, on es viatjarà del 15 al 20 de juny amb autobús i que té un preu de 330 euros; Cantabria (de l’1 al 6 de juny) o Múrcia (de 9 al 14 de juny), també amb autobús i un preu de 369 €. També aquest mes, es podrà viatjar a Portugal (del 18 al 23 de juny) amb avió per un cost de 676 €; i a Córdoba i Granada (del 23 al 28 de juny) amb AVE i per un preu de 622 €. Tots els preus indicats són per persona en habitació doble i els hotels tenen tots la categoria de quatre estrelles.,
Els darrers viatges seran a Serra de Cazorla i Castella i Lleó (del 6 a l’11 de juliol i del 14 al 19 de juliol, respectivament) amb autobús i un cost de 369 €; i de l’1 al 6 d’agost a Viena, Budapest i Bratislava, on es viatjarà amb avió també per un cost de 676 €.

Com ja es habitual, aquests viatges s’adrecen a ciutadans i ciutadanes de Rubí, que ja estan jubilats o prejubilats, i s’oferiran 100 places per cadascuna de les destinacions proposades, amb un total de 1.000 places.

La data per fer efectives les inscripcions seran els dies del 24 al 27 i 31 de març, i de l’1 al 3 d’abril, a l’Àrea de Cohesió Socials i Serveis a les persones (c/ Prim, 33-35), en horari de 16 a 19 h.