Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns afectats per una avaria a la xarxa d'aigua ja tornen a tenir subministrament Els últims abonats a qui se'ls ha restablert el servei han estat els del carrer Juan Ramón Jiménez. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els veïns afectats per una avaria a la xarxa d'aigua ja tornen a tenir subministrament

Els últims abonats a qui se'ls ha restablert el servei han estat els del carrer Juan Ramón Jiménez.
Tots els usuaris que ahir es van quedar sense subministrament d’aigua com a conseqüència d’una avaria a la xarxa ja tornaven a gaudir del servei aquesta mitjanit. Al llarg de la tarda d’ahir dimecres, la majoria d’abonats van tornar a tenir subministrament a casa seva. Els darrers a recuperar la normalitat van ser els veïns del carrer Juan Ramón Jiménez.

La causa de l’avaria
El mal funcionament d’una vàlvula de regulació va generar la nit de dimarts una sobrepressió d’aigua que va provocar diferents ruptures a 3 canonades de la xarxa, provocant desperfectes a la via pública. Els trams afectats han estat el carrer d’Orso entre els carrers de Pau Claris i Prat de la Riba; la confluència entre els carrers de Sant Sebastià i Sant Joan; el carrer de Joan Maragall, entre els carrers de Bartrina i de Víctor Balaguer; i el carrer de Juan Ramón Jiménez, entre els carrers de Bartrina i Dante.

Com a conseqüència d’aquesta avaria, uns 250 abonats es van quedar sense subministrament d’aigua durant unes hores.

Afectació viària
Com a conseqüència dels danys que aquesta avaria va provocar a la via pública es va tallar la circulació al carrer d’Orso entre els carrers de Pau Claris i Prat de la Riba. La previsió és que demà divendres al matí aquesta via quedi reoberta al trànsit.