Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els vehicles no podran circular pel passeig dels ferrocarrils fins a finals d'any L'inici de la segona fase d'obres d'urbanització de la via obliga a utilitzar com a via alternativa de doble circulació el carrer Abat Escarré. L'itinerari dels autobusos també canvia com a conseqüència de les obres i 'habilita un aparcament provisional a Ca n'Alzamora. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els vehicles no podran circular pel passeig dels ferrocarrils fins a finals d'any

L'inici de la segona fase d'obres d'urbanització de la via obliga a utilitzar com a via alternativa de doble circulació el carrer Abat Escarré. L'itinerari dels autobusos també canvia com a conseqüència de les obres i 'habilita un aparcament provisional a Ca n'Alzamora.
El Passeig del Ferrocarril és intransitable des d'aquesta setmana com a conseqüència de l’inici de la segona fase d’obres d’urbanització del cobriment de la via dels FGC. A la mateixa vegada es manté la prohibició de circular i d’aparcar a la via paral•lela, a l’avinguda Catalunya, on el passat 3 d’abril s’iniciava la primera fase d’obres.
Es preveu que les obres d’urbanització finalitzin en el primer trimestre de 2007 tot i que, molt probablement, segons ha apuntat la direcció facultativa de l’obra, el pas de vehicles es podria avançar a finals d’aquest any depenent del desenvolupament de les obres.

Canvis de circulació, nou itinerari de l’autobús i aparcament a Ca n’Alzamora

La segona fase d’obres que comença prohibeix la circulació i l’aparcament de vehicles al passeig del Ferrocarril i converteix el carrer Abat Escarré en via alternativa per on circularan els vehicles en doble sentit entre els carrers Cal Príncep i Lumiere. En convertir la via de doble sentit no es podrà aparcar. Els carrers que toquen a Abat Escarré i al Passeig del Ferrocarril seran d’ús exclusiu per als veïns i comerciants i es podran utilitzar tant d’entrada com de sortida.

Pel que fa els transports públics, es modifica el recorregut de l’autobús. S’anul•la la parada de l’Estació a l’avinguda de Can Cabanyes per a totes les línies i es trasllada al passeig de les Torres-cantonada Joan Puig. També s’anul•len les parades que hi ha a l’avinguda de Can Cabanyes, al passeig del Ferrocarril i al carrer Lumiere.

D’altra banda l’Ajuntament ha habilitat un aparcament a Ca n’Alzamora (davant de l’Espona) mentre durin les obres. La demanda veïnal es va fer en el si de la Comissió de Seguiment de les obres que es va constituir el passat 26 d’abril. Una comissió que està coordinada per Relacions Ciutadanes i formada per representants municipals, tots els presidents i presidentes de comunitat de la zona afectada per les obres, així com representants d’entitats veïnals i de comerç.