Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris i usuàries del Complex esportiu de Can Rosés ja disposen d'un nou spa Amb la nova zona d’aigües lúdiques conclouen, de moment, les obres d’adequació de les instal·lacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els usuaris i usuàries del Complex esportiu de Can Rosés ja disposen d'un nou spa

Amb la nova zona d’aigües lúdiques conclouen, de moment, les obres d’adequació de les instal·lacions.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha assistit a la inauguració de la nova zona lúdica d’aigües del Complex Esportiu de Can Rosés. Amb aquest acte s’obre als usuaris d’aquestes instal·lacions municipals, gestionades pel Club Natació Rubí, un nou servei de spa que inclou zones amb bombolles, raigs d’aigua, dutxes de sensacions, banys de vapor i sauna, llits d’hidromassatge i una piscina de xipolleig per als infants.

Les obres d’aquesta nova zona lúdica del complex van començar el passat mes d’abril i s’emmarquen dins del pla d’adequació de les instal·lacions esportives municipals. Juntament amb l’alcaldessa van estar presents a l’acte el president del Club Natació Rubí (CNR), Joan Vinyes, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Beltran. Durant la seva intervenció, Carme Garcia ha recordat que fa un any es va inaugurar la nova coberta de la piscina exterior del mateix complex esportiu i va felicitar la junta directiva del Club Natació Rubí, per la seva gestió: “Des de 2003 s’ha fet un salt qualitatiu a les instal·lacions. Hi ha tantes millores que no sembla la mateixa piscina”.

La construcció de la zona lúdica d’aigües ha suposat una inversió de 490.000 euros. Joan Vinyes, president del CNR, ha justificat les noves instal·lacions perquè era “una de les principals peticions dels socis a les enquestes de satisfacció”. Aquestes obres d’adequació responen a la intenció de l’Ajuntament de “posar al dia la ciutat, també en l’àmbit de l’esport”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha esmentat el nou complex que s’ha d’inaugurar properament al 25 de Setembre i el pavelló de La Llana, a més a més de la inversió que el Consistori ha fet en equipaments esportius. “Aviat hi haurà tres zones esportives per donar servei a tres zones de Rubí”, ha avançat l’alcaldessa.

Carme Garcia ha senyalat que l’adequació dels equipaments és només una de les besants de l’objectiu del Consistori de fomentar la pràctica de l’esport. D’altra banda no s’ha d’oblidar, segons l’alcaldessa, el suport a les entitats esportives i el foment de les activitats per nens, per la gent gran i per la pràctica del exercici físic per lliure. “Si la ciutat avança en l’àmbit esportiu, és gràcies a les entitats i a que els rubinencs venen a aquestes instal·lacions a fer-les servir”, s’ha felicitat l’alcaldessa. Totes aquestes eines permeten aconseguir la finalitat del Consistori que considera l’esport un bé per la salut. “És important que els nens comencin a fer esport i els agradi, perquè després quan siguin grans continuïn fent-ho”, ha expresat Carme Garcia.

El president de la Federació Catalana de Natació, Enric Beltran, ha coincidit en la importància de les entitats, però ha posat l’accent als clubs. “Tenen la doble vesant de gestió d’un club i una tasca esportiva i competitiva. Aquesta és la seva diferència i no s’ha de renunciar”, ha dit. Beltran també ha coincidit en el foment de l’esport i ha animat a les entitats com el CNR a “continuar ensenyant als nens, que es una tasca molt important”.

Joan Vinyes, el president del CNR, ha agraït el suport de l’Ajuntament i d’altres entitats per aquesta obra i valorat positivament les millores fetes al club. “Hem passat de 3.000 socis a 7.500 i estem orgullosos”, ha senyalat. Vinyes ha aprofitat l’ocasió per recordar els projectes d’ampliació del complex que queda pendent per quan “passi la tempesta econòmica”. De moment, ha animat els socis a gaudir de la darrera millora.