Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els treballadors municipals es continuen manifestant contra les retallades del Govern central Més d’una setantena d’empleats públics s’ha concentrat davant l’Ajuntament en una nova jornada de 'divendres negre'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els treballadors municipals es continuen manifestant contra les retallades del Govern central

Més d’una setantena d’empleats públics s’ha concentrat davant l’Ajuntament en una nova jornada de 'divendres negre'.
Més d’una setantena de treballadors municipals s’han tornat a concentrar aquest divendres a la plaça de l’Ajuntament en defensa dels serveis públics. Malgrat que una part important de la plantilla del consistori encara està de vacances, els sindicats han decidit mantenir la convocatòria dels “Divendres negres” durant el mes d’agost.

La crida, realitzada pels sindicats CCOO i UGT, convida els treballadors municipals a mostrar el seu rebuig davant les retallades que s’estan produint en l’àmbit públic. Els empleats hi assisteixen vestits de negre “en senyal de dol pels serveis públics”.

Els sindicats han agraït una vegada més la participació dels treballadors en una nova jornada de “Divendres negre” i els han recordat la possibilitat d’assistir a la marxa a Madrid que tindrà lloc el proper 15 de setembre en un dels busos que s’estan organitzant des de Rubí. Ramon Capolat, representant de CCOO, ha explicat que “a falta de quinze dies per la mobilització a Madrid ja hi ha una vintena llarga de treballadors municipals que s’han apuntat. Per tant, tot fa pensar que serem molts més”.