Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tiquets gastronòmics per a la inauguració de la rehabilitació del Celler es poden adquirir al Mercat Municipal Cinc parades del Mercat elaboraran les tapes gastronòmiques de les dues jornades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els tiquets gastronòmics per a la inauguració de la rehabilitació del Celler es poden adquirir al Mercat Municipal

Cinc parades del Mercat elaboraran les tapes gastronòmiques de les dues jornades.
A partir d'aquest dijous, el Mercat Municipal de Rubí posarà a la venda els tiquets gastronòmics de les tapes que es podran tastart a les dues jornades d’inauguració de la rehabilitació del Celler, que es farà els pròxims 26 i 27 d’octubre. El nou Celler obrirà les seves portes durant aquell cap de setmana per a tota la ciutadania que vulgui conèixer de prop aquest nou equipament, després de quatre anys d’obres, amb tot un programa d’activitats per a tots els públics, que serà presentat en breu, i que inclourà tallers familiars, música, i diversos tasts com ara el d’alguns dels 155 vins reconeguts als Premis Vinari 2013, atorgats la setmana passada, o les tapes gastronòmiques que elaboraran cinc de les parades del Mercat Municipal.

Fins al dia de la inauguració a qualsevol de les parades del Mercat Municipal que ho indiqui, i el mateix cap de setmana a la carpa que el Mercat ubicarà a l’exterior del Celler, es podran comprar els vals per les tapes, que tenen un cost de 5 € i estan integrats per un total de cinc tiquets d’un euro cadascun. Aquests 5 tiquets serviran per tastar algunes de les tapes elaborades pels propietaris de les parades de xarcuteria, peixateria, aviram i olives i conserves que hi haurà a la carpa. El preu de les tapes aniran d’1 a 3 tiquets segons els preus fixats pels mateixos establiments que hi participen.
A més, a la carpa del Mercat es podran adquirir també els vals per fer els tasts de vins i per a refrescos els dies 26 i 27 d’octubre, mentre duri l’esdeveniment.

L’horari d’obertura del Mercat Municipal és de dilluns a dijous de 7.30 a 13.30 h, dijous de 17 a 20 h, divendres de 7 a 20 h, i dissabtes de 7 a 14.30 h.

Tallers de tast de vins

Una de les activitats adreçades als adults serà el Taller de tast de vins, en què es podran tastar 6 vins diferents, dirigit per un enòleg. El taller té un preu de 8 € i places limitades. Les reserves de plaça s’han de fer a l’adreça de correu electrònic identitat@ajrubi.cat i al Punt d’Informació (tel. 93-5872760).