Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs podran conèixer com fer front al canvi climàtic des de casa gràcies a una xerrada El consistori ha programat aquesta activitat el proper 26 d’abril en el marc de la Setmana Europea de l’Energia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els rubinencs podran conèixer com fer front al canvi climàtic des de casa gràcies a una xerrada

El consistori ha programat aquesta activitat el proper 26 d’abril en el marc de la Setmana Europea de l’Energia.
L’Ajuntament de Rubí ha organitzat una xerrada-taller sobre el canvi climàtic en el marc de la Setmana Europea de l’Energia. L’activitat, que es titula “A casa, contra el canvi climàtic”, tindrà lloc el dimarts, 26 d’abril, a les 18:30h, a l’auditori de l’edifici Rubí+D.

En el decurs d’aquesta xerrada-taller, s’explicarà el concepte de canvi climàtic i la relació que existeix entre l’ús energètic i les emissions de CO2. A més, també es mostrarà als assistents com calcular la nostra petjada pel que fa al diòxid de carboni que emetem i es divulgaran tot un seguit de bones pràctiques, com ara saber interpretar la factura elèctrica per poder reduir el consum i fer-lo més eficient, així com aprendre a gestionar els consums dels aparells elèctrics i electrònics domèstics.

Aquesta activitat s’adreça principalment a les associacions de veïns, els esplais i les entitats juvenils de la ciutat. Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure a través del correu electrònic rlp@ajrubi.cat o bé adreçant-se al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, a través del telèfon 93 588 70 00. Les places són limitades.

Altres activitats
Aquesta és una de les diverses activitats que el consistori ha organitzat en el marc de la Setmana Europea de l’Energia. Un programa d’actes que es va iniciar el passat 14 de març, quan es va projectar el primer dels 9 millors documentals de les dues darreres edicions del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, i que finalitzarà el mes de juny amb l’exposició “Canvi climàtic i Pacte d’Alcaldes”.