Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els rubinencs aposten per l'oci i l'oferta comercial al Rubí+D Segons una enquesta, el 90% dels entrevistats coincideixen en les necessitats que l'Ajuntament vol incloure en el complex projectat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els rubinencs aposten per l'oci i l'oferta comercial al Rubí+D

Segons una enquesta, el 90% dels entrevistats coincideixen en les necessitats que l'Ajuntament vol incloure en el complex projectat.
La majoria dels rubinencs i rubinenques han de sortir fora de la ciutat per realitzar activitats relacionades amb l’oci i el consum, segons conclou una enquesta encarregada per l’Ajuntament amb motiu d’avaluar les expectatives que genera en la població un projecte d’urbanització de la zona de Rubí+D.

Un total de 600 rubinencs i rubinenques han donat el seu parer sobre què consideren que caldria fer en aquesta zona. El 92 % dels entrevistats consideren necessari un espai a la ciutat destinat a activitats d’oci i de compres. L’oferta de cinemes és la més demanada, amb un 64,4 %, seguida de la restauració (26,2 %) i la moda (22,5%).

Més informació