Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d’Orient arriben a l’Escardívol a les 18 hores Aquest any, s’avança l’inici de la cavalcada mig hora i sortirà a les 18.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els Reis d’Orient arriben a l’Escardívol a les 18 hores

Aquest any, s’avança l’inici de la cavalcada mig hora i sortirà a les 18.30 h.
Un any més, avui 5 de gener de 2010, Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a la ciutat a les 18 h per recórrer els carrers de la ciutat i visitar als nens i nenes de Rubí. La principal novetat d’aquest any es l’avançament de l’inici de la cavalcada a les 18.30 hores per tal d’adequar els horaris als dels més petits, com ja es va avançar a la presentació de les activitats d’aquest Nadal 2009-2010.

L’altra novetat d’aquest any és la traducció simultània al llenguatge de signes de l’arribada dels Reis a l’Escardivol, que es farà a partir de les 18 hores, per tal que tots els nens puguin gaudir-ne, en un gran escenari de 14 metres de llargada per 8 d’amplada que s’ha instal·lat en aquest indret. A més, es repartiran varetes lluminoses que es podran recollir en una caseta ubicada al mateix Escardívol.

Abans, al voltant de les 16.30 hores, el Carter Reial arribarà a l’Escardívol on tots els nen i nenes que encara no hagin enviat la carta als Reis puguin lliurar-la, se servirà una xocolatada a tots els assistents i s’instal·larà el laboratori del Mag Rubisenc, que rebrà a Ses Majestats amb l’alcaldessa de la ciutat, Carme Garcia.

Després del discurs de l’alcaldessa i la rebuda, els Reis iniciaran el seu recorregut des de l’Escardívol pel carrers de Joaquim Blume, Cadmo, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Francesc Macià, av. Barcelona, rambleta Joan Miró, Pg. de les Torres, av. Can Cabanyes, pg. Ferrocarril, Monturiol, Mare de Déu de Fàtima, Tres d’Abril, Milà i Fontanals, Bartrina, Lluís Ribas, Cervantes, av. Barcelona, Francesc Macià, Montserrat i la pl. Doctor Guardiet, on arribaran al voltant de les 20.30 h per adorar el pessebre. Al llarg del recorregut per la ciutat, Ses Majestats i el seu seguici repartiran unes cinc tones de caramels aptes per a celíacs.