Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els perfils socials de l'Ajuntament, al web municipal La ciutadania podrà trobar amb més facilitat els canals socials del consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els perfils socials de l'Ajuntament, al web municipal

La ciutadania podrà trobar amb més facilitat els canals socials del consistori
L'Ajuntament de Rubí ha creat un apartat a la pàgina web amb els perfils que té el consistori a les xarxes socials. Aquest apartat té com a objectiu facilitar a la ciutadania l'accés, consulta i seguiment dels diferents canals.

Els darrers mesos l'Ajuntament ha estat treballant per posar en marxa un projecte de reordenació dels perfils existents. Entre altres, s'ha creat un manual intern d'usos i estil de xarxes socials que estableix uns criteris comuns i vol potenciar la imatge de marca municipal a les principals xarxes social. D'aquesta forma, les persones usuàries de xarxes socials interessades a seguir actualitzacions dels diferents serveis, pot accedir directament a aquests perfils corporatius per mitjà del web municipal.

La presència de l'Ajuntament a les xarxes socials es concentra bàsicament a Facebook i Twitter, utilitzant també ocasionalment d'altres com a repositoris de vídeos, imatges i documents. A més de l'Ajuntament, alguns serveis que utilitzen aquestes xarxes són Joventut, Cultura, Educació, Serveis a l'Empresa, Rubí Brilla, l'Ateneu, la Biblioteca i Ràdio Rubí, entre altres. Aquest apartat s'anirà actualitzant a mesura que es vagin creant nous canals.