Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els participants a la 16a Fira del Joc i de l’Esport al Carrer valoren la festa amb un notable alt El Consell dels Infants ha posat semàfors valoratius a algunes activitats per tal que els nens i nenes poguessin avaluar-ne el grau de satisfacció https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els participants a la 16a Fira del Joc i de l’Esport al Carrer valoren la festa amb un notable alt

El Consell dels Infants ha posat semàfors valoratius a algunes activitats per tal que els nens i nenes poguessin avaluar-ne el grau de satisfacció
La 16a edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer ha tornat a ser un èxit. Dissabte a la tarda, unes 6.000 persones es van aplegar a la rambla del Ferrocarril per practicar diverses disciplines esportives, jugar a múltiples jocs i participar en els tallers organitzats per una trentena d’entitats i associacions de la ciutat.

Com en altres edicions, la fira va comptar amb activitats diverses relacionades amb el joc i l’esport, des de la pràctica de futbol, tennis, handbol o atletisme, entre d’altres, passant per tallers de manualitats, malabars, una ballada de gegants i un taller de castellers. En aquesta ocasió, i com a novetat, es va organitzar una cursa de cavalls, un castell de bombolles, un circuit d’aventura amb peces d’escuma i un petit mercat per jugar a fer de comerciants, entre d’altres.

Valoració de la fira
Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha demanat als participants que valoressin la fira. D’una banda, el Consell dels Infants va posar semàfors valoratius a algunes activitats per tal que els nens i nenes poguessin avaluar-ne el grau de satisfacció. I, de l’altra, tècnics de l’Ajuntament van enquestar les entitats participants amb l’objectiu de millorar les següents edicions del certamen.

Els nens i nenes enquestats van puntuar la fira amb un 9. Dues terceres parts van trobar adequada la durada de la festa, mentre que un 25% va demanar que en properes edicions s’organitzin jocs d’aigua per combatre la calor. Una de les activitats que més va agradar a la canalla va ser l’Ecoxoc –l’espai d’autos de xoc creats amb materials reciclats–, seguida dels tallers de manualitats i les activitats esportives. Els participants més grans van demanar més activitats pensades per als adolescents.

De la seva banda, les entitats enquestades van valorar el certamen amb un 8 de mitjana. Tot i que la majoria (78%) van trobar adequada la durada de la fira, algunes entitats van proposar que en properes edicions es plantegi la possibilitat d’ampliar l’horari també durant el matí. També van coincidir en la necessitat de fer més difusió de la fira, especialment a les escoles i als centres de lleure, i traslladar la festa a un emplaçament tancat per tal de no estar condicionats a les inclemències meteorològiques.