Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nens i nenes de la ciutat podran gaudir de més de 50 activitats adreçades als infants aquest Nadal 2010 L’alcaldessa i la regidora de Comerç van inaugurar dissabte la Fira de Nadal que estarà oberta fins al 26 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els nens i nenes de la ciutat podran gaudir de més de 50 activitats adreçades als infants aquest Nadal 2010

L’alcaldessa i la regidora de Comerç van inaugurar dissabte la Fira de Nadal que estarà oberta fins al 26 de desembre.
La regidora de Cultura, Neus Muñoz, ha presentat el programa de les activitats culturals de Nadal i Reis 2010-2011 a la nostra ciutat agraint “la implicació del teixit associatiu i empresarial de Rubí en la seva organització, ja que aquesta programació és la que té una rebuda més gratificant per part de la ciutadania al dirigir-se específicament al més petits”. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que tot i no fer-se la Fira de la Infància, que ja es va suspendre l’any passat per incrementar l’estalvi municipal, l’Ajuntament ha posat l’accent en “l’organització d’una trentena d’activitats infantils en diferents equipaments municipals per tal que els nens i nenes puguin participar d’aquestes dates tan especials per a aquests”, que arribaran fins a unes 50 amb les diferents activitats infantils com tallers i espectacles que també es faran a la Fira de Nadal, que l’alcaldessa de Rubí Carme García, i la regidora de Comerç, Ares Tubau, han inaugurat aquest dissabte a la plaça de la Nova Estació.

L’Ateneu ha obert les portes

Un dels espais que acollirà una part d’aquestes activitats per als infants serà l’Ateneu, que va ser inaugurat el passat divendres amb l’assistència d’una important representació d’entitats locals, després de les obres que s’han fet al llarg d’aquest any. En aquestes instal·lacions renovades, els nens i nenes podran participar en sessions de jocs gegants i de ludoteca infantil des del dilluns 27 al dimecres 29 de desembre a partir de les 17 h, a més de l’espectacle infantil “Granotes, gripaus i altres trifulques” el mateix dilluns 27 a les 18.30 h i un espectacle i taller de màgia el dijous 30 de setembre a les 18 h.

Altres espais municipals que també organitzaran activitats infantils seran el Museu Municipal Castell Ecomuseu Urbà, amb el Mag Rubisenc entre altres propostes, La Sala Teatre Municipal, amb cinema infantil gratuït o la Biblioteca.

Els Reis, a l’Ajuntament

Una de les novetats d’aquest any és el comiat de la Cavalcada de Reis, que com ja es també tradicional començarà a l’Escardívol el 5 de gener a les 18 hores amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Com a conseqüència de les obres de la plaça del Doctor Guardiet, tothom podrà dir adéu a als Reis des de la plaça de Pere Aguilera a les portes de ’Ajuntament.

Pel que fa al recorregut de la Cavalcada, es manté el mateix itinerari pels carrers de la ciutat, a partir de les 18.30 h, des de l’Escardívol passant pels carrers de Joaquim Blume, Cadmo, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Francesc Macià, av. Barcelona, rambleta Joan Miró, pg. de les Torres, av. Can Cabanyes, pg. del Ferrocarril, Monturiol, Mare de Déu de Fàtima, 3 d’abril, Milà i Fontanals, Bartrina, Lluís Ribas, Cervantes, av. Barcelona, Francesc Macià, Narcís Menard i pl. Pere Aguilera, on conclourà la passejada per la ciutat.