Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Mossos d'Esquadra a Rubí L'alcaldessa, Carme Garcia, ha presentat l'inspector de la comissaria dels Mossos a Rubí, Francesc Camprubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els Mossos d'Esquadra a Rubí

L'alcaldessa, Carme Garcia, ha presentat l'inspector de la comissaria dels Mossos a Rubí, Francesc Camprubí.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada de l’inspector en cap de la policia local, ha presentat l’inspector de mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí, Francesc Camprubí. La nova comissaria començarà a funcionar l’1 de novembre, coincidint amb el desplegament del cos autonòmic d’agents al Vallès, tot i que alguns agents ja tenen previst traslladar-se dijous a la ciutat.

Està previst que en els pròxims dies se signi el conveni de col•laboració entre el consistori rubinenc i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Un acord que ha d’establir i definir les tasques i funcions de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra i establir les bases per fer efectiva la col•laboració i la coordinació entre els dos cossos policials, amb motiu de l’arribada a Rubí d’un centenar d’agents.

Més informació