Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els membres del Consell dels infants de Rubí celebren l’últim plenari del curs 2010-2011 Els nois i noies repassen la feina feta en favor de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els membres del Consell dels infants de Rubí celebren l’últim plenari del curs 2010-2011

Els nois i noies repassen la feina feta en favor de la ciutat.
La regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, ha rebut als membres del Consell dels infants de la ciutat en l’última sessió plenària d’aquest curs 2010-2011, a qui, una dotzena dels 29 membres que integren aquest ens de participació, van explicar els projectes que han desenvolupat durant l’any escolar i els projectes que han de continuar pel vinent. Durant aquesta darrera sessió, han estats els mateixos consellers i conselleres qui han gestionat el desenvolupament de la sessió de forma autònoma, un del objectius d’aquest consell és precisament la capacitat per autogestionar-se que han d’anar adquirint al llarg de l’any.

Els consellers i conselleres han explicat que aquest curs escolar s’han implicat en molts temes i activitats relacionats d’una o altra manera amb la ciutat, com una sortida d’intercanvi entre Consells infantils a Tona, o els tallers participatius per definir els Camins Escolars i la constitució del consell l’últim trimestre de l’any, els tallers per elaborar els Camins escolars durant els mesos de gener a març, o el treball en temes relacionats amb el civisme, com un programa especial que van enregistrar a Canal Català TV Vallès amb l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, discussions sobre l’ordenança i els agents cívics, el treball en benefici de la comunitat, o la participació en la Fira del Joc i l’Esport al Carrer.

Amb el nou curs, els nous consellers i conselleres tornaran a presentar-se a l’alcaldessa de la ciutat, ja que cada any es renoven la meitat dels membres que en formen part amb la sortida dels alumnes de 6è de Primària i 2n d’ESO per donar entrada als de 5è de Primària i 1er d’ESO.