Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves de Rubí celebren la Setmana de Prevenció de la SIDA L'Ajuntament ha organitzat diferents activitats entre el 28 de novembre i el 2 de desembre amb la campanya d'informació i prevenció 'aVIHs!'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els joves de Rubí celebren la Setmana de Prevenció de la SIDA

L'Ajuntament ha organitzat diferents activitats entre el 28 de novembre i el 2 de desembre amb la campanya d'informació i prevenció 'aVIHs!'.

El servei de Joventut de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat el programa d’activitats “aVIHs!” per la Setmana de la prevenció de la SIDA, que se celebra al municipi del 28 de novembre al 2 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial per a la Prevenció de al SIDA (1 de desembre).<br /><br />Aquesta campanya de prevenció, realitzada amb la col·laboració del servei de Salut Pública, es basa en la difusió d’informació entre els joves del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer les vies de transmissió del virus, sensibilitzar sobre la seva prevenció i l’ús del preservatiu, i portar-los a la reflexió sobre aquestes qüestions. La campanya inclou diverses activitats descentralitzades que es realitzaran als IES, carrers i places de Rubí, a l’IMPES i a l’Espai Jove Torre Bassas. Es tracta d’exposicions, espectacles teatrals i musicals, xerrades, debats sobre sexualitat i un taller de graffitis, entre altres.