Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els informadors ambientals del Consorci de Residus són a Rubí per informar sobre la recollida selectiva Entre d’altres punts, els informadors s’ubicaran a la plaça del Doctor Guardiet, el passeig de les Torres i el c/ Monturiol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els informadors ambientals del Consorci de Residus són a Rubí per informar sobre la recollida selectiva

Entre d’altres punts, els informadors s’ubicaran a la plaça del Doctor Guardiet, el passeig de les Torres i el c/ Monturiol.
Els informadors i informadores ambientals del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental seran aquesta setmana i la pròxima al municipi de Rubí. Durant un total de 5 dies treballaran amb dos objectius: conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de separar correctament i informar els comerços sobre la importància de separar adequadament el cartró que generen. Aquesta acció s’inclou dins la campanya del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental “Si recicles bé, tothom estalvia”.

Aquesta setmana els informadors faran la seva tasca el dilluns, dimecres i divendres. Aquest matí ja han estat a la plaça de Pere Esmendia informant la ciutadania. Dimecres seran a la plaça del Doctor Guardiet i divendres, al passeig de les Torres i a l’avinguda de Can Cabanyes. La propera setmana es podran trobar dimarts, al carrer de Monturiol, i dijous, al carrer de Toledo.

Des del Consorci s’ha posat a disposició dels ajuntaments la figura dels informadors ambientals per tal d’incidir en la correcta separació dels residus i evitar que en punts concrets dels diferents municipis es produeixin situacions com desbordaments o abandonament de deixalles. Aquesta mala disposició de les escombraries dificulta la tasca de recollida i n’augmenta el seu cost.

Els propers mesos, els informadors visitaran altres municipis de la comarca que han sol·licitat aquest servei al Consorci de Residus. En cada cas, s’estudia amb cada ajuntament els punts més adequats on els informadors poden realitzar la seva tasca i quins missatges cal reforçar a la ciutadania.