Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants de la ciutat dibuixen la nostra riera en el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca 2012 El lliurament dels premis serà aquest dilluns 18 de juny a les 17.30 h a la Biblioteca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els infants de la ciutat dibuixen la nostra riera en el Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca 2012

El lliurament dels premis serà aquest dilluns 18 de juny a les 17.30 h a la Biblioteca.
Un total de 345 nens i nenes de Rubí han participat aquest any en el XVIII Concurs de Punts de Llibre, que organitza anualment la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que els ha convidat a dibuixar la nostra riera com una part integrant de la ciutat i com a espai per gaudir i passejar, coincidint amb la commemoració del 50è aniversari de la rierada que es realitza enguany.

El lliurament dels premis als guanyadors es farà el pròxim dilluns 18 de juny a les 17.30 h a l’auditori de la Biblioteca, on els guanyadors de cadascuna de les tres categories (A de 5 a 9 anys, B de 10 a 13 anys i C de 14 a 16 anys), rebran com a premi un lot de llibres i la impressió dels seus punts, que seran repartits entre els lectors habituals de la Biblioteca al llarg de tot l’any. A més, tots els punts de llibre presentats al concurs seran exposats a la Sala Infantil de la Biblioteca des del 25 de juny fins al 30 d'agost.

A més, la setmana següent, dintre del programa d’activitats de la Biblioteca, tindrà lloc el Taller de Creació de la Mascota de la Biblioteca: Petit Bòdum, que es va haver de suspendre el passat mes d’abril, en el qual els nens i nenes que hi participin podran crear un Bòdum per portar-se'l a casa seva, mentre que el que faci l’artista local Pep Borràs romandrà a la Biblioteca com a mascota oficial. El taller es farà el dimarts 26 de juny a les 18 h.