Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els estudiants d’Edra becats per la Generalitat conclouen les pràctiques a empreses europees L’Escola d’Art de Rubí rep la Carta europea Erasmus per fer pràctiques a l’estranger dintre d’aquest programa de formació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els estudiants d’Edra becats per la Generalitat conclouen les pràctiques a empreses europees

L’Escola d’Art de Rubí rep la Carta europea Erasmus per fer pràctiques a l’estranger dintre d’aquest programa de formació.
Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Edra que l’any passat van marxar a diversos països europeus per realitzat pràctiques a empreses europees per primera vegada ja han tornat de les seves estades.

El passat més de desembre els alumnes d’interiorisme Carlos A. Espinoza, Sara Hernández y Laia Humet han estat a diferents estudis d’Holanda, on han desenvolupat les seves pràctiques professionals obligatòries gràcies a la beca concedida pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Durant els mesos que han estat allà han col·laborat en diferents projectes d’interiorisme en els quals han dissenyat mobiliari, distribuït espais, construït maquetes, dibuixat plànols i, fins i tot, han fet estudis volumètrics de diferents edificis, entre altres tasques.

Pel que fa als alumnes del Cicle de Serigrafia Artística, Isabel Aguilera i Marta Font, que han realitzat les seves pràctiques al Regne Unit han pogut , a través del contacte directe amb artistes, aprofundir el seu coneixement de la tècnica de serigrafia en un entorn professional, d’una banda, i conèixer el funcionament d’un taller obert, d’altra, on Marta Font ha participat com a assistent en treballs de diversos artistes diferents.

Les pràctiques han estat molt positives per tots els cinc alumnes ja que l’aprenentatge no només ha estat tècnic i professional si no personal en haver de superar les dificultats d’adaptació en un país estranger i comunicar-se en un idioma que no és l’habitual.

Carta Erasmus per pràctiques a l’estranger

A més, per aquest curs i el vinent, l’escola ha obtingut la Carta Erasmus, que concedeix l’Agencia Executiva d’Educació, Audiovisuals i Cultura (EACEA), el màxim organisme europeu en l’àmbit de l’educació, als centres de Formació de Grau Superior.

La concessió, que ha estat atorgada per dos cursos consecutius, permetrà als alumnes d’Edra desenvolupar pràctiques a empreses a l’estranger amb el suport econòmic dels fons europeus, i, més endavant poder fer intercanvis entre alumnes d’escoles d’altres països d’Europa.