Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els escolars de la ciutat celebren ballant el Dia Internacional de la Dansa 2012 Més de 1000 alumnes de 2n i 4t de primària han fet una ballada col·lectiva a la Rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els escolars de la ciutat celebren ballant el Dia Internacional de la Dansa 2012

Més de 1000 alumnes de 2n i 4t de primària han fet una ballada col·lectiva a la Rambla del Ferrocarril.
Un total de 1023 alumnes de 2n i 4t de les escoles de primària de la ciutat han participat en la ballada col·lectiva que, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa 2012 que se celebra cada 29 d’abril, s’ha organitzat a la Rambla del Ferrocarril. Els alumnes, que han entrat a la rambla dansant el ball de gitanes fins a arribar al lloc assignat per a cada grup, han interpretat 5 danses diferents a la rambla.

Abans, la regidora d’Educació, Arés Tubau, que ha participat en l’acte, ha llegit el manifest del Dia Internacional de la Dansa que, sota el títol 'Celebrar la infinita coreografia de la vida” a estat elaborat pel coreògraf belga, Sidi Larbi Cherkaoui, i que convida a tothom a ballar com a forma “honesta d'expressió” que cal conservar perquè “quan les persones ballen, pot ser en un espectacle de ballet, una lluita de hip hop, en un espectacle contemporani underground o simplement en una discoteca, es deixen anar, no diuen mentides, no porten màscares”.

Aquesta activitat, impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Esbart Dansaire, és una mostra del treball que les escoles realitzen al llarg de l’any dintre de la Campanya de dansa tradicional al centres educatius de la ciutat.