Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els dissenyadors Esther Zoroa i Manel Moreno inauguren exposició a l'Espai Jove Torre Bassas La mostra conjunta es podrà visitar entre el 21 de febrer i el 21 de març a l’equipament juvenil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els dissenyadors Esther Zoroa i Manel Moreno inauguren exposició a l'Espai Jove Torre Bassas

La mostra conjunta es podrà visitar entre el 21 de febrer i el 21 de març a l’equipament juvenil
L’Espai Jove Torre Bassas segueix apostant per la promoció de joves talents artístics. Aquest divendres, l’equipament juvenil inaugurarà una exposició conjunta dels dissenyadors gràfics Esther Zoroa i Manel Moreno, que mostraran les seves respectives col·leccions Monstruosos i Poison.

Esther Zoroa és il·lustradora, animadora, fotògrafa i dissenyadora. A la seva obra fa apologia dels colors càlids i els motius alegres, com demostra la sèrie que exposarà a partir d’aquest divendres a l’Espai Jove Torre Bassas. Sota el títol Monstruosos, la jove rubinenca presenta una recopilació gràfica en què demostra “que els monstres realment existeixen, fa temps que estan entre nosaltres però poques persones els poden percebre”.

Manel Moreno, també dissenyador gràfic i il·lustrador vectorial, és l’altre artista que mostrarà la seva obra a l’equipament juvenil a partir d’aquest divendres. La seva col·lecció Poison reflecteix un estil marcat pels dissenys senzills i minimalistes, orientats a copsar l’essència de les coses.

Esther Zoroa i Manel Moreno exposaran les seves creacions fins al proper 21 de març a l’Espai Jove Torre Bassas. Una setmana després, l’equipament juvenil inaugurarà la 3a Mostra Col·lectiva d’Art Jove, amb la col·laboració del Col·lectiu Ministèria.