Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els consistoris de Rubí i Venado compartiran experiències en l’àmbit de les energies renovables L’equip de govern local aposta pel sector de l’eficiència energètica i la renovació tecnològica amb un projecte pioner a l’Estat que presentarà abans d’acabar l’any. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els consistoris de Rubí i Venado compartiran experiències en l’àmbit de les energies renovables

L’equip de govern local aposta pel sector de l’eficiència energètica i la renovació tecnològica amb un projecte pioner a l’Estat que presentarà abans d’acabar l’any.
No hi ha encara projectes concrets sobre la taula però sí un consens en l’àmbit de col·laboració entre els ajuntaments de Rubí i Venado Tuerto (Santa Fé, Argentina). L’antic soci de Rubí del projecte URB-AL ha fet una visita a la ciutat per oferir col·laboració continuada en el sector de les energies renovables.

El regidor de Promoció econòmica i treball, Jaume Buscallà, ha rebut al responsable de l’Àrea d’Energies Renovables de l’Ajuntament de Venado Tuerto, Lorenzo Pérez, qui li ha traslladat la intenció del seu consistori de compartir experiències que puguin ser d’interés als dos municipis i a les seves empreses.

El regidor ha valorat molt positivament aquest oferiment en tant que “Rubí aposta per un projecte pioner a l’estat, que donarem a conèixer pròximament, en el sector de les energies renovables, l’eficiència energètica i la innovació tecnològica, que té com a centre neuràlgic el Centre d’Empreses de Can Serra”, actualment en rehabilitació.