Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els comerços de Rubí podran obrir el 7 de gener de 2011, coincidint amb l’inici de la campanya de rebaixes Tot i ser festiu local, la Generalitat ha autoritzat que aquest dia puguin obrir en el seu horari habitual. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els comerços de Rubí podran obrir el 7 de gener de 2011, coincidint amb l’inici de la campanya de rebaixes

Tot i ser festiu local, la Generalitat ha autoritzat que aquest dia puguin obrir en el seu horari habitual.
Els comerços i botigues de la ciutat podran obrir les seves portes el pròxim divendres 7 de gener de 2011, tot i ser festiu local, per poder aprofitar l’inici de la campanya de rebaixes d’aquesta temporada que comença aquest dia. L’horari d’obertura haurà d’ésser l’habitual, segons ha autoritzat la Generalitat de Catalunya.

A més, per aquest mateix dia 7 de gener, l’Ajuntament de Rubí i la Federació de Comerciants han organitzat l’espectacle itinerant d’animació “Participa a la ruleta dels comerciants” a càrrec de la Cia. La Tal pels carrers del centre, en què les persones que hagin comprat en algunes de les botigues adherides poden obtenir vals de compra i diversos obsequis, i el sorteig de la campanya “Troba les figures i guanya” de Rubí Centre Comercial, a partir de les 18 h a l’illa de vianants.